If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, просто не я разбрах малко таблицата в началото, но иначе, съм съгласен да е най-малкия бензин 200 коня, даже ако се замисля, трябва да е повече ). В днешно време, всеки втори дизел е по 200 коня. Щото примерно не ме изкефи,че Джулиетата като излезе и хоп 1750 QV беше 235 или 240 коня. Което не е повече от бусото в най-големия си вариант от 250 коня. Сега поне има градивност към повече к.с.
+1
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Аз не харесвам хечбеци.Досега само 2 такива съм харесал и между тях няма алфа ромео.Препочитам седан.
Дано обаче да има 3 литров дизел.Струва ми се че го "отрязаха" на първо време заради еко изискванията.Преди скандала с Фолксваген имаше 3 литрова Джулия.След като се "разгоря" скандала дизелгейт на Ваген изведнъж изчезна 3-литровият дизел.
От тук нататък 159-ката я "сменям" само за повече коне, тоест 3 литров дизел или бензин на Алфа ромео.Ако няма 3 литров дизел остава само бензина.
Бензин Джулия 3 литра 500 коня ако имам финансовата възможност бих си купил и особено би ме мотивирало падането на цената на петрола, както се очертава тази година да е под 30 US $ за барел, а най-вероятно и под 25 долара.
Вече не е толкова важно какво и колко добро ще излезе на пазара. Важното е въобще да излезе и то колкото се може по-бързо. Вече 6 години чешем тая тъпа тема,1 как идва светлото бъдеще за Алфа, ма все още марката "виси" на една тъпа и посредствена Жулиета, която е в един единствен вариант с 4 врати и едно смотано Мито, което също е в един вариан - с 2 врати.
Просто е крайно време Алфа нещо да продава и то да е актуално спрямо конкуренцията. Щото времето си върви, вече сме 2016-та.
Хехе. Само дето това е малко друг вид обява. Гаража събира през обявата потенциални абонати които ще искат за тази цена да си поръчат като му я докарат в гаража но най-вероятно,ще бъде там някъде като пари.. И после такси ( ... И става дебела
Вече не е толкова важно какво и колко добро ще излезе на пазара. Важното е въобще да излезе и то колкото се може по-бързо. Вече 6 години чешем тая тъпа тема,1 как идва светлото бъдеще за Алфа, ма все още марката "виси" на една тъпа и посредствена Жулиета, която е в един единствен вариант с 4 врати и едно смотано Мито, което също е в един вариан - с 2 врати.
Просто е крайно време Алфа нещо да продава и то да е актуално спрямо конкуренцията. Щото времето си върви, вече сме 2016-та.
4Ц-то е наистина готина кола, но няма да ги извади от кризата, не е масов автомобил, даже не се знае, дали въобще носи печалба или само имидж. Залепя погледите, обаче дори някой да обърне внемание на марката Алфа, тя освен 4Ц няма друго какво да му предложи, поне за момента. дано Маркионе си изпълни обещанията, възможно най-скоро. И дано Джулията не остане в един единствен вариат - само с 4 врати. Дано извадят комби, а още по-добре ще е да имат и купе с врати, а защо не и кабрио. Мерцедес и БМВ ги правят тия фокуси и продават много.
В сайта на Алфа Ромео вече има цени ! Дълго очакваните двг-та не са какви да е, а целия набор от Жулиета, само един Туин спарк липсва и смеха щеше да е пълен ! За сметка на всичко поне цените са прилични.
Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
В сайта на Алфа Ромео вече има цени ! Дълго очакваните двг-та не са какви да е, а целия набор от Жулиета, само един Туин спарк липсва и смеха щеше да е пълен ! За сметка на всичко поне цените са прилични.
Обърнах сайта на Алфа на български, глобалния и американския, но не открих нищо. Може ли линк?
4Ц-то е наистина готина кола, но няма да ги извади от кризата, не е масов автомобил, даже не се знае, дали въобще носи печалба или само имидж. Залепя погледите, обаче дори някой да обърне внемание на марката Алфа, тя освен 4Ц няма друго какво да му предложи, поне за момента. дано Маркионе си изпълни обещанията, възможно най-скоро. И дано Джулията не остане в един единствен вариат - само с 4 врати. Дано извадят комби, а още по-добре ще е да имат и купе с врати, а защо не и кабрио. Мерцедес и БМВ ги правят тия фокуси и продават много.
Абсолютно, както и сувче не е лоша идея, базирано на Фриимонта примерно с по красива каросерия и лускс вътре. Убеден съм, че хората много мислят по въпроса, друго яче вероятно седят финансите....
Comment